Päiväkoti Vipellys

TERVETULOA PÄIVÄKOTI VIPELLYKSEEN!

Päiväkodissamme aikuinen on lapsia varten!

Päiväkoti Vipellys on 54 -paikkainen kädentaito- ja liikuntapainotteinen yksityinen päiväkoti. Päiväkodin ovat perustaneet yrittäjät Virpi Peuhkurinen ja Maria Väisänen. Virpi on luova, kädentaitoja rakastava punapää ja Maria liikuntaa rakastava pirteä tehopakkaus. Päiväkoti aloittaa toimintansa Äänekoskella, Ääneniemen alueelle rakennettavassa päiväkodissa 2.1.2018. Vipellys on Päiväkoti Kädenjäljen pikkusisko, jonka yrittäjät ovat perustaneet Hirvaskankaalle, Uuraisten puolelle vuonna 2011. Päiväkoti Vipellys toimii samojen arvojen mukaisesti, kuin päiväkoti Kädenjälki. Arvot löytyvät näiltä sivuilta, arvot välilehdeltä. 

Päiväkoti Vipellykseen voit hakea hoitoon Äänekosken kaupungin päivähoitopaikkahakemuksella, laittamalla 1. toiveeksi Päiväkoti Vipellyksen. 

SIJAINTI JA YKSIKÖT

Päiväkoti sijaitsee Ääneniemen alueella. 

Päiväkodin ryhmät luodaan ja nimetään lähempänä päiväkodin avautumista. Päiväkodissa tulee toimimaan kolme ryhmää, joihin lapset jaetaan iän mukaan. Päiväkotiin voivat hakea hoitoon kaikki 1-5 -vuotiaat lapset. Kaikki tuokiot ja tilanteet toteutetaan pienryhmissä, lapsen osaaminen, yksilöllisyys ja ikä huomioiden. Päiväkoti tulee työllistämään kolme lastentarhanopettajaa ja kuusi lastenhoitajaa.

Päiväkodin ruoka tulee päiväkodille ostopalveluna. Aamu- ja välipalan laittavat päiväkodin työntekijät itse.

PÄIVÄHOITOMAKSUT

Hoitomaksu määräytyy kunnallisen päivähoitohinnan mukaan, johon vaikuttaa vanhempien tulot. Laskennalliseen hoitomaksuun lisätään yksityisen hoidon lisä, joka on tällä hetkellä 23€.

Vipellys