Päiväkoti Vipellys

TERVETULOA PÄIVÄKOTI VIPELLYKSEEN!

Päiväkodissamme aikuinen on lapsia varten!

Päiväkoti Vipellys on 54 -paikkainen kädentaito- ja liikuntapainotteinen yksityinen päiväkoti. Päiväkodin ovat perustaneet yrittäjät Virpi Peuhkurinen ja Maria Väisänen. Virpi on luova, kädentaitoja rakastava punapää ja Maria liikuntaa rakastava pirteä tehopakkaus. Päiväkoti on aloittanut toimintansa 2.1.2018. Vipellys on Päiväkoti Kädenjäljen pikkusisko, jonka yrittäjät ovat perustaneet Hirvaskankaalle, Uuraisten puolelle vuonna 2011. Päiväkoti Vipellys toimii samojen arvojen mukaisesti, kuin päiväkoti Kädenjälki. Arvot löytyvät näiltä sivuilta, arvot välilehdeltä. 

Päiväkoti Vipellykseen voit hakea hoitoon Äänekosken kaupungin päivähoitopaikkahakemuksella, laittamalla 1. toiveeksi Päiväkoti Vipellyksen. Paikkaa Vipellyksestä voit hakea vaikka asuinkuntasi oli joku muu kuin Äänekoski.

SIJAINTI JA YKSIKÖT

Päiväkoti sijaitsee Ääneniemen alueella. 

Vipellyksessä toimii tällä hetkellä kaksi ryhmää Vauhdikkaat ja Vipeltäjät. Päiväkotiin voivat hakea hoitoon kaikki 1-5 -vuotiaat lapset.

PANOSTAMME PIENRYHMÄTOIMINTAAN

Kaikki tuokiot ja tilanteet toteutetaan pienryhmissä, lapsen osaaminen, yksilöllisyys ja ikä huomioiden. Ruokailut, ulkoilut ja päiväntouhut porrastetaan siten, että lapsilla on rauhallinen ja turvallinen ympäristö, jossa aikuinen on aina läsnä.  Vipellys Päiväkoti tulee työllistämään täytenä ollessaan, kolme lastentarhanopettajaa ja kuusi lastenhoitajaa.

Päiväkodin ruoka tulee päiväkodille ostopalveluna Äänekoskelta ravintola Kulkurin kuusta. Aamu- ja välipalan laittavat päiväkodin työntekijät tai keittiöapulainen itse.

PÄIVÄHOITOMAKSUT

Hoitomaksu määräytyy kunnallisen päivähoitohinnan mukaan, johon vaikuttaa vanhempien tulot. Laskennalliseen hoitomaksuun lisätään yksityisen hoidon lisä, joka on tällä hetkellä 23€.

Vipellys