Päiväkoti Kädenjälki

TERVETULOA PÄIVÄKOTI KÄDENJÄLKEEN!

Päiväkodissamme aikuinen on lapsia varten!

Päiväkoti Kädenjälki on 72 -paikkainen kädentaito-, musiikki- ja liikuntapainotteinen yksityinen päiväkoti. Päiväkodin ovat perustaneet yrittäjät Virpi Peuhkurinen ja Maria Väisänen vuonna 2011. Virpi on luova, kädentaitoja rakastava punapää ja Maria liikuntaa rakastava pirteä tehopakkaus. Päiväkoti aloitti toimintansa uusissa tiloissa 1.8.2011. Tilat oli suunniteltu 42 paikkaiseksi ja tuolloin henkilökuntaan kuului kaksi lastentarhanopettajaa ja neljä lastenhoitajaa. Kesällä 2013 valmistui Kädenjäljen yhteyteen laajennusosa, Pikkurilli. Laajennusosan myötä päiväkodissa avautui 1.8.2013 30:lle lapselle paikka. Laajentumisen jälkeen päiväkodissa toimii kaksi yksikköä, Kädenjälki ja Pikkurilli. Kaksi omaa yksikköä erikseen ja kuitenkin sopivasti yhdessä.

SIJAINTI JA YKSIKÖT

Päiväkoti sijaitsee kilometrin päässä nelostiestä Uuraisille päin. Hyvän sijaintinsa vuoksi päiväkodin asiakkaita on ollut yhtäaikaa jopa neljästa eri kunnasta.

Kädenjäljessä toimii kaksi ryhmää, Tahmatassut ja esikouluryhmä Taitotassut. Tahmatassujen ryhmässä lapset ovat 4-5-vuotiaita ja työntekijöinä ryhmässä on kolme lastenhoitajaa ja yksi lastentarhanopettaja. Taitotassujen ryhmässä työskentelee lastentarhanopettaja ja lastenhoitaja.

Pikkurillissä toimii kaksi ryhmää, Höpönassut ja Touhutossut. Molemmissa ryhmissä lapset ovat 1-4-vuotiaita. Pikkurillissä työskentelee kolme lastenhoitajaa ja kaksi lastentarhanopettajaa. Kaikki tuokiot ja tilanteet toteutetaan pienryhmissä, lapsen osaaminen, yksilöllisyys ja ikä huomioiden.

Päiväkodin ruoka tulee valmiina Hirvasen koulun keittiöltä. Aamu- ja välipalan laittavat päiväkodin työntekijät itse.

PÄIVÄHOITOMAKSUT

Hoitomaksu määräytyy kunnallisen päivähoitohinnan mukaan, johon vaikuttaa vanhempien tulot. Laskennallisen hoitomaksuun lisätään 22e/per lapsi, jolla on 10 hoitopäivää kuukaudessa ja 23e/per lapsi, jolla on yli 10 hoitopäivää kuukaudessa (yksityisen hoidon lisä).